Prelucrarea cafelei – Motivul prăjirii cafelei Prăjirea cafelei este un proces care implică încălzirea, ceea ce transformă cafeaua în boabe parfumate, de culoare maro închis, pe care le [...]
Majoritatea iubitorilor de cafea își încep viața de zi cu zi, bând o ceașcă de cafea dimineața. Așadar, există singura modalitate de a avea cea mai proaspătă ceașcă de cafea în fiecare dimineață, [...]
7 sfaturi și trucuri pe care ar trebui să le știți V-ați trezit vreodată dimineața, târziu și grăbiți să ajungeți la muncă? Aveți nevoie de cafea într-o secundă și apelați la cafeaua instant? Vă [...]
În timp ce unii oameni se luptă să înceapă ziua, băutorii de cafea deja înoată prin orele dimineții. Poate beți cafea tot timpul sau pur și simplu savurați o ceașcă ocazională, totuși nu [...]
Schimbările climatice amenință să distrugă industria cafelei așa cum o știm. Totuși, nu este totul pierdut – încă. Un studiu recent a descoperit că 60% din speciile de cafea [...]
Cafea pentru Birou Când vine vorba de cafeua la birou, cantitatea de deșeuri pe care o produce angajatul mediu poate fi mult mai semnificativă decât ați putea crede. Deși multe companii iau [...]
Expresia cafea pentru birou buna este de cele mai multe ori relativa. Cafeaua perfecta pentru unele persoane este uneori slaba calitativ pentru altii. Cafea pentru birou – Fiecare parere [...]