9 motive pentru care cafeaua pentru birou te ajută să ai success

 In Blog

În timp ce unii oameni se luptă să înceapă ziua, băutorii de cafea deja înoată prin orele dimineții.

Poate beți cafea tot timpul sau pur și simplu savurați o ceașcă ocazională, totuși nu înțelegeți pe deplin cât de benefic este băutura dv. gustoasă pentru succesul dv. Dacă da, iată câteva noutăți înviorătoare pentru dv.!

Băutorii de cafea câștigă mai mulți bani

Un studiu publicat în Daily Express a dezvăluit că băutorii de cafea din Regatul Unit câștigă, în medie, cu 2.000 de lire sterline mai mult decât colegii și omologii lor de băut ceai. De asemenea, studiul a descoperit că lucrătorii care beau cafea sunt, de asemenea, mai puțin predispuși să întârzie la muncă decât cei care beau ceai.

Cei cu performanțe înalte beau cafea la birou

Un articol din The Guardian a recunoscut consumul de cafea ca fiind sinonim cu identitatea celor cu performanțe înalte. Timpul este prețios pentru oamenii de succes, o cană de cafea dimineața îi ajută să înceapă ziua și să se miște din loc dimineața. În loc să se rostogolească încet din pat, cei care beau cafea sunt gata să-și alerge obiectivele zilnice cât mai curând posibil.

Băutorii de cafea la birou sunt mai interesanți și e mai distractiv să le fii în preajmă

Un studiu din 2014 a arătat că băutorii de cafea sunt considerați mai distractivi și mai interesanți de colegii lor de muncă. Aceștia tind să contribuie mai mult la echipe și le place să se implice în discuții și activități.

Cafeaua ți-ar putea prelungi durata de viață

Conform studiilor publicate de CNN, consumul de cafea are mai multe beneficii pentru sănătate, ceea ce rezultă că cei care consumă băutura gustoasă trăiesc mai mult timp și este mai puțin probabil să sufere de boli de inimă, colesterol ridicat și tensiune arterială ridicată.

Cafeaua este bună pentru creier

Deși nu este un remediu pentru boli ale creierului precum Parkinson și Alzheimer, studiile publicate în Scientific American au arătat că consumul regulat de cafea este legat de o șansă redusă de a suferi de boli.

Cafeaua te face inteligent

Conținutul de cofeină din cafea blochează transmițătorul inhibitor de adenozina în creier. Acesta este motivul pentru care consumul de cafea vă oferă niveluri de energie mai mari, crește timpul de reacție și, în general, îmbunătățește funcția cognitivă a creierului.

Băutorii de cafea la birou sunt mai activi fizic

Cofeina acționează ca un combustibil atunci când intră în fluxul sanguin, crescând nivelul adrenalinei corpului și îmbunătățind performanța fizică. Unii oameni jură că o cană de cafea cu o oră sau ceva înainte de a ajunge la sală crește nivelul de performanță.

Consumul de cafea la birou reduce șansele de a suferi de depresie

Un studiu de la Harvard a ajuns la concluzia că consumul de cafea de mai multe ori în timpul zilei a redus riscul de suicid cu aproximativ 50%. Cafeaua crește moralul și scade șansa de a suferi de depresie cu 10%. Efectul de stimulare a stării de spirit a cafelei este legat de nivelurile ridicate de antioxidanți.

Consumul de cafea la birou minimizează riscurile de sănătate

Conform studiilor realizate de Diabetes Journal, consumatorii de cafea sunt mai puțin susceptibili să sufere de diabet de tip 2. În timp ce cei care au deja boala sunt mai puțin susceptibili să moară din cauza complicațiilor diabetului dacă sunt băutori obișnuiți de cafea.

Recent Posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Aparat cafea in comodat la birouadormi dupa cafea