Beneficiile cafelei pentru organism

 In Blog

cafea boabe

Beneficiile cafelei pentru organism

Cafeaua e bautura noastra favorita din fiecare dimineata, ea ne ajuta sa ne trezim si sa avem energie cat pentru o zi intreaga. Pe langa gustul deosebit si aroma unica, cafeaua are si o multime de beneficii pentru organismul nostru. Cu o ceasca sau doua de cafea pe zi putem tine in frau metabolismul si il putem accelera, pentru a avea mai multa forta si rezistenta. Metabolismul alert inseamna si greutate mai mica, grasimea nu se mai acumuleaza in exces in organism si corpul poate sa reziste mai bine cand alergam sau facem exercitii fizice.

Cafeaua e sursa foarte buna de antioxidanti si de nutrienti esentiali, substante care ne feresc de actiunea nociva a radicalilor liberi si ne ajuta sa luptam mai usor cu semnele imbatranirii. Aceeasi bautura care poate fi luata de la aparate de cafea in comodat previne diabetul de tip II, mentinand la un nivel optim cantitatea de zahar din sange si regland functionarea organismului. Tot cafeaua ne poate ajuta sa gandim mai usor si mai bine, asta pentru ca se mareste metabolismul celular de la nivelul creierului la un consum moderat din delicioasa bautura. Bautura cu o istorie de peste 1000 de ani, care poate fi luata oricand de la aparate de cafea in comodat, previne afectiunile aparute la ficat, prin actiunea sa detoxifianta, atacurile de cord si problemele sistemului circulator, dar si aparitia dementei si ajuta la ameliorarea simptomelor bolii Alzheimer sau Parkinson.

Pe lista afectiunilor care pot fi prevenite cu un consum moderat de cafea mai putem adauga si depresia si bolile sistemului nervos, dar si fluctuatiile de tensiune.

Recent Posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

distribuitor cafeacafea boabe