Reduceți deșeurile în 2019 reciclându-vă cafeaua de la birou

 In Blog

Cafea pentru Birou

Când vine vorba de cafeua la birou, cantitatea de deșeuri pe care o produce angajatul mediu poate fi mult mai semnificativă decât ați putea crede.
Deși multe companii iau măsuri pentru a trece la digital, a recicla și a reduce deșeurile de hârtie, există multe alte modalități prin care puteți reduce deșeurile la birou.
Cafeaua pentru birou, de exemplu. Un element de bază în aproape orice birou, un espressor de cafea in comodat este o necesitate pentru a asigura productivitatea și angajații fericiți. Dar odată terminate, unde se duc? Coșul este de obicei răspunsul. Dar, de fapt, cafeaua dvs. de la birou poate fi unul dintre cele mai simple lucruri de reciclat, iar noi am făcut echipă cu BioBean pentru a vă ajuta să faceți această comutare.

De ce să vă reciclați cafeaua pentru birou?

Pentru întreprinderi, nu a fost niciodată mai important să înțelegeți impactul dvs. asupra mediului și, cu atât de multe inițiative „la îndemână” și ecologice, nu a fost niciodată un moment mai bun pentru a vă implica mai mult în a vă face biroul cât de puțin ecologic. Pur și simplu alegerea de a vă recicla cafeaua este un pas rapid și ușor care nu vă ia mai mult timp decât ați folosi pentru a pune cele folosite în coșul de gunoi.

Testeaza acum Gratuit chiar in biroul tau!

Aruncarea resturilor de cafea într-un coș de gunoi normal recurge la materiale potențial valoroase care se descompun pur și simplu într-un depozit de deșeuri, când acestea ar putea avea o utilizare complet nouă după ce ați terminat cu acestea. În timp ce unele întreprinderi ar putea opta să trimită în schimb deșeurile de cafea pentru a fi compostate, încă nu se folosește pe cât ar trebui – dar BioBean a venit cu o nouă soluție eficientă pentru a vă asigura că deșeurile dvs. vor continua să facă lucruri bune.

La ce se poate folosi cafeaua pentru birou reciclată?

La Expresorbirou.ro, resturile de cafea reciclată sunt folosite într-un mod excelent ca „bușteni de cafea”, care sunt formați din resturi uscate și compactate care pot continua să fie utilizate ca biocombustibil. Aceste resturi aruncate ar putea deveni o formă complet nouă și durabilă de combustibil – pur și simplu alegând să reciclați în loc să le coșurați.
Acești bușteni de cafea ard mai fierbinte și mai mult decât lemnul, ceea ce îi face alternativa perfectă la alte brichete sau bușteni. Nu numai că sunt mai durabili, dar sunt și mai practici. Vă putem oferi biroului dvs. o metodă de eliminare ușoară pentru aceste resturi și tot ce trebuie să faceți este să anunțați când receptacolul este plin și îl vor ridica. Pare ușor, nu?

Cum mă implic?

Dacă sunteți interesat să vă reciclați resturile de cafea pentru o cauză bună și să îmbunătățiți mediul biroului dvs., atunci Expresorbirou.ro sunt cei la care trebuie să apelați. Facem toată munca pentru dvs. și profitați de toate beneficiile pozitive prin ajutarea mediului și creării biroului tău cât de puțin eco.
Vreți să începeți cu propriul plan de reciclare a cafelei? Sunați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre ceea ce facem și cum putem ajuta pentru ca biroul dvs. să devină eco. Totul începe cu un pas – deci de ce să nu faceți ca reciclarea cafelei pentru birou să fie prima?

Recommended Posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

viitorul-cafelei-la-birou