Cum să îmbunătățiți instant gustul cafelei la birou?

 In Blog

 7 sfaturi și trucuri pe care ar trebui să le știți

V-ați trezit vreodată dimineața, târziu și grăbiți să ajungeți la muncă? Aveți nevoie de cafea într-o secundă și apelați la cafeaua instant? Vă grăbiți în procesul de preparare, totuși, ceea ce beți nu are un gust grozav și nu este ceea ce mintea voastră dorea. Cu toții ne-am regăsit în această situație, dar vă voi oferi sfaturi despre cum să îmbunătățiți gustul cafelei instant.

De ce cafea instant?

Cu toții iubim cafeaua și cu atât mai mult dacă sunteți o persoană care este practic în mișcare. Prin urmare, a bea cafea instant este perfect dacă vă regăsiți în situații care vă au mereu pe grabă. Este rapid, simplu și ieftin de făcut. Aveți nevoie de o cafea pentru o pauză rapidă la serviciu? Cafeaua instant este salvatoare. Doriți mereu cafea? Atunci luați o cafea instant. Este o potrivire perfectă pentru toți iubitorii de cafea.

Are mai puțină cofeină; prin urmare, nu vă puteți face griji cu privire la apariția dependenței de cofeină. Și asta nu este totul, veți obține mai puține deșeuri de cafea și economisiți bani, deoarece nu va trebui să cumpărați un aparat de cafea.

Întrucât am spus că este perfect pentru oamenii grăbiți, se potrivește în rucsac sau geantă. Economisește spațiu și nu este voluminos pentru a-l căra după dv..

Pentru toate intențiile, cafeaua instant este excelentă, deoarece este de fapt cafea. Uitați de cei care degradează cafeaua instant. Are toate beneficiile care vin cu consumul de cafea.

Articol similar: Aparat de cafea cu distribuitor de apă caldă

Cele mai bune modalități de a îmbunătăți gustulde cafea instant

Următoarele sunt trucuri și sfaturi despre cum să îmbunătățiți gustul cafelei instant.

  1. Apa rece

Dacă doriți să îndepărtați gustul acru din cafeaua instant, trebuie să o amestecați mai întâi cu apă rece înainte de a introduce amestecul în apă caldă. Substanța cunoscută sub numele de amiliu este responsabilă pentru gustul amar și acru asociat cu cafeaua instant. Adăugarea de cafea instant direct în apă caldă nu face decât să accentueze gustul.

Adăugați apă rece în granulele de cafea și asigurați-vă că planați gustul amar, deoarece amilul se va dizolva în apă. Sunteți siguri că veți obține o doză fantastică de cafea care vă va face să doriți din nou.

  1. Temperatura perfecta

În afară de tipul de apă utilizată, fie filtrată sau nu; temperatura este la fel de crucială. Se va adăuga la efectul fantastic pe care este probabil să îl obțineți din cafeaua instant. Am subliniat deja efectele adverse ale adăugării de apă caldă în granulele de cafea. Majoritatea oamenilor au cănile pregătite și toarnă apa fiartă imediat ce dă în clocot. Dacă ați făcut acest lucru, atunci nu este de mirare că nu ați obținut o cafea cu un gust bun.

Apa trebuie să fie de 190 până la 200 de grade Fahrenheit. Aceasta este apă fierbinte, nu fiartă. Puteți fierbe apa, apoi să așteptați să se răcească puțin înainte de a o adăuga peste granulele de cafea.

  1. Cafea instant de calitate

O cafea de calitate va produce cele mai bune gusturi. Puteți folosi toate trucurile din univers, dar ideea este că, dacă veți primi o cafea de calitate mediocră, veți ajunge să beți cafea cu gust mediu. Nu alegeți o cafea ieftină, deoarece cafeaua dv. va avea un gust ieftin.

Cumpărați cafeaua de cea mai bună calitate de pe piață. De exemplu, puteți alege Starbucks sau Nescafe Clasico. Acestea sunt opțiuni excelente pentru cafeaua instant, deoarece producătorii produc întotdeauna ce e mai bun pe piață. Dacă aplicați aceste trucuri și aveți o cafea instant de calitate, atunci nu veți fi niciodată dezamăgiți când vă beți cafeaua.

  1. Raportul perfect de cafea/apă

Cea mai dificilă parte când faceți o cană de cafea instant este cum să echilibrați cafeaua și apa. Depinde în mare parte de marca pe care o alegeți, iar majoritatea producătorilor oferă instrucțiuni cu privire la numărul de lingurițe pe care trebuie să le adăugați.

Cu toate acestea, este obișnuit pentru strategiile de marketing să supraestimeze produsele și, prin urmare, trebuie să fiți atent în orice moment. Puteți adăuga multă apă dacă urmați aceste instrucțiuni fără a lua în considerare cu atenție. Dv. beți cafeaua și, prin urmare, ar trebui să decideți ce funcționează pentru dv.. Experimentați de câteva ori până când atingeți raportul potrivit care este perfect pentru dv.

  1. Lapte proaspăt

Avantajele laptelui proaspăt sunt interminabile. Este ultra-sănătos pentru întregul corp și funcționează cu majoritatea meselor pe care le pregătim. Atunci de ce să nu meargă cu o cafea. Adevărul este că laptele sporește gustul practic fiecărui aliment. Fie că sunt clătite sau smoothie-uri.

Laptele proaspăt face cafeaua cremoasă și reduce aciditatea. Adăugați lapte în cafeaua dv., în orice raport vă simțiți confortabil, deoarece ceea ce urmăriți este acel gust excelent. Doar asigurați-vă că nu adăugați prea mult lapte pentru a dilua cafeaua.

  1. Rata perfectă de lapte/apă

Dacă decideți să adăugați lapte, atunci asigurați-vă că adăugați puțină apă la cafea. Acest lucru se datorează faptului că laptele conține și apă și s-ar putea să sfârșiți cu o cană slabă de cafea. Pentru majoritatea iubitorilor de cafea, opt până la zece uncii de apă sunt suficiente pentru a face o cafea excelentă. Cu toate acestea, dacă ați dori să adăugați patru uncii de lapte, atunci ar trebui să mergeți cu patru uncii de apă.

Acest lucru duce la gustul și preferințele dv.. Unii oameni adoră cafeaua cremoasă cu mai mult lapte. Trucul este să obțineți ceea ce vă place. După cum s-a subliniat, laptele neutralizează aciditatea din cafeaua dv., făcând-o să aibă un gust și mai bun.

  1. Alegerea cănii potrivite

Tipul și dimensiunea ceștii vor afecta cantitatea de apă și lapte pe care le veți adăuga granulelor dv. de cafea. Vreți să aveți cantitatea potrivită de apă și cafea care să meargă bine.

Puteți cumpăra o cană de mărime potrivită pentru dv. și poate avea chiar numele dv. imprimat pe ea. A avea cana dv. de cafea vine, de asemenea, cu un aspect psihologic și este probabil să vă simțiți relaxați odată ce beți cafeaua la fel în fiecare dimineață.

Veți ști întotdeauna cât de mult conținut trebuie să vă turnați în cană, fără să vă faceți griji pentru diferitele raporturi.

Concluzie

Citind acest articol, s-ar putea să vă fi dat seama de ce cafeaua instant nu are întotdeauna un gust minunat. Aplicarea acestor trucuri simple va aduce înapoi gustul excelent al cafelei și vă veți îndrăgosti din nou de cafeaua instant.

Recommended Posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

rasnita cafea boabecafea boabe