Cum să măcinați boabele de cafea fără o râșniță?

 In Blog

Majoritatea iubitorilor de cafea își încep viața de zi cu zi, bând o ceașcă de cafea dimineața. Așadar, există singura modalitate de a avea cea mai proaspătă ceașcă de cafea în fiecare dimineață, dacă vă macinați boabele de cafea în fiecare zi. Dar nu aveți o râșniță sau râșnița dv. ar putea avea probleme tehnice. Pentru a depăși această situație, iată câteva metode simple de a macina boabele de cafea fără râșniță.

6 Procese simple de măcinat boabele de cafea fără o râșniță

În mod tradițional, există atât de multe procese de măcinare a boabelor de cafea. Împărtășesc 6 metode populare de măcinare a boabelor de cafea fără râșniță.

 1. Blender

În zilele noastre, veți găsi un blender aproape în fiecare bucătărie. Puteți măcina cu ușurință boabele de cafea cu această ustensilă esențială de bucătărie și savurați o ceașcă perfectă de cafea înainte de a vă agita.

Procesul de măcinare a boabelor de cafea cu blender

 1. În blender veți găsi o opțiune de măcinat; în caz contrar, selectați manual viteza medie până la mare pentru a măcina boabele de cafea.
 2. Puneți un procent de cafea în blender și acoperiți-l bine cu capacul.
 3. Măcinați boabele la uniformitatea preferată, utilizând o metodă de măcinare de puls, astfel măcinând simplu dar rapid.
 4. Pentru a obține cea mai bună producție agitați blenderul oarecum înainte și înapoi în timp ce măcinati; acest lucru creează porțiuni unde boabele să se reașeze direct în cursul lamei, făcând măcinarea corectă.

Articol legat de râșnița cu bavură conică vs plată

 1. Făcălețul

A doua cea mai bună opțiune de măcinare fără râșniță este făcălețul, care este în același timp capabil să vă macine boabele de cafea. Este la fel ca metoda tradițională și primitivă de a măcina boabele de cafea, după cum era necesar.” Făcălețul tradițional are capacitatea de a strânge și de a măcina toate boabele în același timp.

Procesul de măcinare cu făcălețul

 1. În primul rând, aveți nevoie de un făcăleț sau un lucru rotund, precum o sticlă, o conservă de mâncare sau o diblă de lemn.
 2. Tocător mare sau o zonă de pe care o utilizați de obicei pentru treaba de bucătărie.
 3. Și în sfârșit, o pungă de plastic cu inchidere sau hârtie de pergament și asta este.
 4. Introduceți niște boabe de cafea în punga de plastic cu închidere sau așezați o hârtie de pergament pe blatul de bucătărie și puneți câteva boabe de cafea pe hârtia acoperită cu o altă hârtie de pergament.
 5. Puneți punga pe blat și zdrobiți boabele de cafea treptat cu făcălețul ca și cu un ciocan.
 6. Când s-a încheiat procesul de zdrobire, rotiți făcălețul peste boabe pentru fragmente mai fine.
 7. Până când boabele de cafea sunt măcinate perfect, continuați procesul de rulare și astfel veți obține cafeaua măcinată.
 8. Cuţitul

Cuțitul este unul dintre cele mai utilizate ustensile de bucătărie și ajută la măcinarea boabelor de cafea fără râșniță. A zdrobi boabele de cafea cu lama plată vă oferă o măcinare fină. Dacă vă place foarte mult să lucrați cu cuțitul sau sunteți bucătari, puteți face asta cu ușurință. Dar trebuie să fiți atenți cu acest proces. Dacă vă este frică de cuțit, puteți evita această opțiune și puteți alege o altă metodă pentru măcinarea boabelor de cafea.

Cum să măcinăm cu cuțitul

 1. În primul rând, aveți nevoie de un cuțit mare de măcelar sau unul de bucătar.
 2. Și în sfârșit un tocător mare.
 3. Puneți suficiente boabe de cafea pe tocător. Acum așezați lama cuțitului peste boabe și apăsați-le treptat pentru a le măcina cât mai fin. Continuați procesul până când veți obține cantitatea perfectă de boabe de cafea măcinate. Și ar trebui să fiți foarte atenți la marginea ascuțită a cuțitului; în caz contrar, un accident se poate întâmpla oricând.
 4. Utilizați un procesor alimentar

Un procesor alimentar este aproape ca un blender. Are însă o lamă mare. Poate măcina boabele de cafea. Dar dacă nu aveți nici o opțiune de măcinare, puteți utiliza un procesor de alimente pentru măcinarea boabelor de cafea.

Cum se macină boabele de cafea folosind un procesor alimentar

 1. Turnați câteva boabe de cafea în procesorul de alimente
 2. Acoperiți cu capac și țineți-l puternic
 3. Folosiți opțiunea „Puls” a procesorului și înclinați procesorul alimentar dintr-o parte în alta, în timp ce măcinați, astfel încât porțiunile mai mari de boabe să se deplaseze ușor în lamă.
 4. Goliți bolul și turnați din nou o parte din boabele de cafea până obțineți cantitatea potrivită de cafea măcinată.
 5. Ciocan sau ciocan pentru șnițele

Puteți zdrobi cu ușurință boabele cu un ciocan, ciocan de lemn sau cu un ciocan de carne, care este la îndemână, umpleți o pungă închidere cu cantitatea potrivită de boabe de cafea sau așezați boabele pe o foaie de pergament și acoperiți-o cu o altă foaie. După aceea, apăsați cu fermitate ciocanul sau ciocanul de carne peste foaie și zdrobiți boabele până obțineți o consistență perfectă.

 1. Mortar și pistil

Puteți folosi, de asemenea, un mortar și un pistil pentru măcinarea boabelor de cafea. Este utilizat mai ales de către farmaciști și bucătari de-a lungul secolelor pentru măcinarea diferitelor tipuri de ierburi, condimente și medicamente pentru cea mai fină măcinare. Este foarte ușor de măcinat boabele de cafea cu mortarul și pistilul.

Cum să măcinăm cu mortar și pistil

 1. Umpleți mortarul cu cantitatea potrivită de boabe de cafea.
 2. Mai întâi, bateți boabele, apoi frecați cu pistilul și continuați procesul până când cafeaua dv. devine cât mai fină.

Concluzie

Desigur, o râșniță de cafea este cea mai bună opțiune pentru a măcina boabele de cafea, dar este bine să cunoașteți procesele alternative dacă râșnița dv. se strică.

Recommended Posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

cafea-biroucum-sa-prajesti-cafeaua