7 Moduri de reducere a deșeurilor de birou

 In Blog

Aparat de cafea in comodat – Știm cu toții importanța reciclării și a reducerii utilizării noastre de hârtie și plastic. Reciclăm acasă, dar reciclarea la birou? Există atât de multe lucruri pe care le putem face pentru a ajuta la reducerea deșeurilor de birou și mai jos împărtășim câteva sfaturi de top care vă vor economisi și bani.

Înlocuiți padurile cu boabe

Padurile de cafea au avut succes cu adevărat în ultimii ani. Acest lucru se datorează în principal ușurinței lor de utilizare și timpului rapid de preparare. Totuși, aceste paduri sunt scumpe și de obicei cafeaua nu are cel mai bun gust. Cel mai îngrijorător este însă faptul că produc multe deșeuri de plastic. O opțiune mai bună este să folosiți un aparat de cafea in comodat cu boabe, care este de asemenea rapid, dar care produce o cafea cu gust proaspăt, cu deșeuri minime.

Folosește-ți propria ceșcuță

Fiecare membru al personalului trebuie încurajat să își aducă propria cană sau ceașcă la muncă. Acest lucru va reduce nevoia de a folosi căni de plastic, de unică folosință. Dacă muncitorii preferă să ia prânzul afară, atunci pot folosi o ceașcă de cafea reutilizabilă cu un capac robust.

Cutiile de reciclare

Este vital ca fiecare birou să aibă etichete clare pe cutiile de reciclare, astfel încât foarte puține deșeuri să ajungă într-un depozit de deșeuri. Una dintre cele mai mari probleme legate de deșeurile de birou este hârtia, așa că asigurați-vă că aveți o mulțime de cutii de reciclare a hârtiei și cartonului. Ca o idee adăugată, încercați să reduceți utilizarea de post-it și folosiți în schimb resturi de hârtie.

 

Reciclați resturile de cafea la birou

Aparatele de cafea in comodat cu ceasca nu produc deșeuri de plastic, ci doar deșeuri de hârtie din punga care conține boabele și resturile de cafea. Pur și simplu reciclați hârtia, iar resturile de cafea pot fi introduse într-un tub de reciclare. Resturile de cafea sunt minunate pentru a ajuta plantele să crească, așa că folosiți-le în grădina biroului sau muncitorii le pot lua acasă pentru a le folosi în propria lor grădină. Ați putea explora chiar și reciclarea lor în combustibili neutri de carbon.

Nu cumpărați apă îmbuteliată

Acum suntem încurajați să cumpărăm mai puțin plastic și dacă nu avem de ales atunci să-l reciclăm după aceea. O altă opțiune este instalarea unui aparat de filtrare a apei sau filtrul de robinet, astfel încât muncitorii să poată aduce de acasă sticlele reutilizabile, creând zero deșeuri de sticle de plastic.

Aduceți prânzul de acasă

Este o idee bună să aveți la birou facilități de gătit de bază, cum ar fi un cuptor cu microunde și o plită, astfel încât fiecare să își poată aduce propriul prânz. Acest lucru va reduce dramatic ambalarea în plastic care este asociată cu alimente convenabile, plus că va economisi bani tuturor.

Spuneți nu prosoapelor de hârtie

În cele din urmă, de ce să nu schimbați acele prosoape de hârtie cu prosoapele de ceai în bucătărie? În mod evident, aceasta va reduce deșeurile de hârtie, dar utilizarea de prosoape de ceai proaspăt spălate este mai rentabilă și mai igienică.

Acum, la Expresorbirou.ro, vă putem aproviziona locul de muncă cu aparat  de cafea in comodat și filtre de apă. Pentru a afla mai multe detalii, contactați-ne astăzi.

Recommended Posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

aparat de cafea in comodatAparat cafea in comodat la birou