Revoluționează pauza de cafea cu un aparat de cafea in comodat cu lapte proaspăt

 In Blog

Salutați eroul de la birou, noul nostru aparat de cafea in comodat, care folosește lapte proaspăt pentru a oferi o gamă de băuturi de cafea la birou de calitate barista.

După cum știe oricine a lucrat vreodată într-un birou, cafeaua este o bază absolută a zilei de lucru. Dincolo de gustul și capacitatea sa excelentă de a vigora chiar și cel mai leneș dintre angajați, cafeaua oferă o scuză bună pentru a puncta ziua cu o pauză rapidă pentru a creea o legătură cu colegii..

În cadrul companiei Expresorbirou, înțelegem că, cafeaua de la birou nu a fost întotdeauna renumită pentru gustul sau calitatea sa. Cu majoritatea companiilor care oferă resurse limitate și baristi profesioniști, care mai probabil să se găsească în cafenele elegante de pe stradă, lucrătorii ajung adesea să recurgă la o cafea instant sau la cafele prea scumpe din cafenele. În acest fel, cafelele grozave sunt puține și departe de locul de muncă modern. Ba mai mult, ele sunt adesea ambalate în pahare de unică folosință, care nu ajută cu nimic mediul.

Aici intervine aparatul nostru de cafea in comodat preparată cu lapte proaspăt. Proiectat având în vedere locul de muncă, aduce o cafea de calitate barista direct la birou și face până la 100 de băuturi calde pe zi. Este ușor de utilizat și întreținut, ceea ce înseamnă că toți angajații au posibilitatea de a savura o cafea cu adevărat delicioasă în fiecare zi.

O gamă largă de opțiuni pentru băuturi

Fiecare are propriul gust individual atunci când vine vorba de cafea, iar acesta este un lucru la care am muncit din greu pentru proiectarea aparatului nostru. Expresorbirou.ro oferă 8 opțiuni diferite de băuturi pentru ca muncitorii să se bucure, inclusiv espresso, americano, cappuccino alb sau chiar o ciocolată caldă. Există spațiu suficient pentru laptele din frigiderul de 4 litri, de lângă aparatul de cafea.

Descoperiți o gamă largă de cafea etică și specială

Gama noastră de cafea bio de comerț echitabil și de specialitate coaptă cu dragoste, care se execută de minune în Hero, datorită funcției barista. Veți fi impresionat și surprins de calitatea consistentă a băuturilor de care se poate bucura biroul dv..

Grija pentru mediu

În încercarea de a combate cultura de cafea irosită predominantă în societatea de astăzi, ne asigurăm că cafeaua noastră este făcută dintr-o sursă fiabilă durabilă. Într-adevăr, cafeaua noastră Cool Earth se asigură că pădurile tropicale ale lumii nu sunt afectate de produsele noastre. În plus, fiecare achiziție făcută oferă o sumă care se îndreaptă direct către Cool Earth și eforturile depuse pentru combaterea efectelor schimbărilor climatice și defrișărilor. O lume de de irosirea cafelei!

Prietenos cu biroul – montare completă și pregătire pentru toată lumea

Înțelegem că nu toată lumea este familiarizată cu inchirierea aparatelor de cafea sau modul în care funcționează, așa că oferim servicii complete de instalare și instruire în mod gratuit . Ca parte a acestui aspect, ne asigurăm că aparatul funcționează perfect cu gama noastră de cafele de specialitate, toate fiind obligate să puună un zâmbet pe fețele angajaților, de la primul gust.

Rezervați o sesiune  pentru a descoperi placerile cafelei la birou.

Ne dăm seama că achiziționarea de echipamente de birou noi poate fi o responsabilitate destul de mare, deci oferim un serviciu special de aparat de cafea in comodat. Dacă vă place sunetul noului nostru delicios aparat de cafea in comodat la ceașcă, de ce să nu rezervați o degustare pentru ca dv. și colegii dv. să experimentați profunzimea aromei pe care cafenele noastre vi le oferă dv.? Accesați site-ul pentru a afla mai multe despre rezervarea unei degustări sau descărcați broșura noastră cu prețuri complete sau contactați-ne pentru a stabili o întâlnire.

Recommended Posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

viitorul-cafelei-la-birouAparat de cafea in comodat pentru birou