Cafea la birou Illy Espresso Decaf 250 Gr

cafea la birou Illy decofeinizata

Cafea la birou Illy Espresso Decaf 250 Gr este o  marca renumita pe piata cafelei, este capabila sa faca un espresso de calitate si fara cofeina, si este ideala pentr o cafea deosebita la birou.
Sistemul inovator de extragere a aerului din cutia metalica si inlocuirea lui cu gaz inert,  100% Arabica. Timpul de conservare se prelungeste, asigurandu-se prospetimea cafelei pentru cel putin 25 de luni. Se garanteaza ca extragerea cofeinei a fost realizata prin cea mai buna tehnica de extractie, de sub 0.05%; jumatate din cantitatea prevazuta de lege pentru cafelele decofeinizate.
Cafeaua boabe Illy Espresso Decaf este optiunea perfecta pentru persoanele care doresc sa simta aroma unui espresso decofeinizat acasa sau la birou. Aroma sa se completeaza foarte bine cu gustul de ciocolata regasit in compozitie, precum si cu cel de caramel si de flori.

Solicita degutare

 

 

Cafea la birou Illy Espresso 250 Gr

cafea illy

100% Arabica, cafeaua boabe Illy Espresso, la 250 de grame este ideala pentru consumul la birou.
Renumita pentru depozitarea sa compacta in cutii elegante, metalice, ce permit protejarea si pastrarea nealterata a cafelei timp indelungat,prin sistemul inovator de extragere a aerului din cutia metalica si inlocuirea lui cu gaz inert,
Illy Espresso boabe, de 250 de grame este creata pentru a va oferi un espresso savuros in fiecare dimineata. Boabele sunt atent selectionate si sunt prajite mediu, ceea ce da acestei bauturi un gust echilibrat, combinand intensitatea cu delicatetea.
Notele de aroma si uleiurile declasate prin atenta prajire ofera un gust echilibrat. Mai mult, aroma de ciocolata si caramel va completa gustul desavarsit al acestei bauturi premium. Cafeaua la birou Illy boabe cu cofeina la 250 de grame, are un continut de cofeina sub 1,5%. Produsul este ambalat intr-o cutie metalica eleganta, realizata incat sa protejeze si sa pastreze nealterat amestecul de cafea.

Solicita degustare