lavazza crema e aroma

 

Cafea la birou Lavazza Crema E Aroma

Cafeaua pentru birou Lavazza Crema e Aroma boabe este o cafea de calitate premium destinata profesionistilor din domeniul HoReCa. Extrasa din cafea boabe, atent selectionate din Africa, Asia si America de Sud, cafeaua profesionala Lavazza Crema e Aroma este puternic aromata si plina de personalitate, cu note lemnoase, amestecate cu parfumul fructelor uscate. Modalitatea speciala de prajire adauga o nota aparte si un plus de aroma.

cafea boabe Lavazza Pienaroma

Cafea la birou Lavazza Pienaroma

100% Arabica, Lavazza Pienaroma este o cafea destinata profesionistilor, puternic aromata care cucereste prin aroma deosebita, data de sortimentele de boabe, recoltate de pe cele mai bune plantatii din Brazilia. Boabele de cafea cu corp rotund si aroma florala ofera o cafea excelenta pentru iubitorii acestei bauturi.

lavazza qualita oro

Cafea la birou Lavazza Qualita Oro

Lavazza Qualita Oro este o selectie de cafele dulci, 100% Arabica cu o aroma intensa, destinata cunoscatorilor in domeniu.
Combinatia perfecta dintre doua tipuri de Arabica si nivelul optim de prajire, fac din acest sortiment o cafea foarte apreciata si dorita.

lavazza qualita rossa

Cafea la birou Lavazza Qualita Rossa

O dimineata perfecta incepe cu cafeaua Lavazza Qualita Rossa, unul dintre amestecurile originale si cele mai populare de la Lavazza.
Cafeaua boabe fara cofeina, cu aroma intensa de ciocolata si un gust catifelat va ofera un cappuccino savuros, un espresso si un latte macchiato.

lavazza tierra

Cafea la birou Lavazza Tierra

Lavazza Tierra este o cafea profesionala, din gama premium, cu o aroma profunda si note usoare de ciocolata.
Contine un amestec din cafea boabe de calitate superioara, 100% Arabica, din America Centrala si de Sud.
Daca savurati cu atentie un espresso Tierra, veti simti aroma fructata cu note florale si gustul de ciocolata neagra amaruie.